Nyheder

Vinderne af årets klubmesterskaber i padel

Dato: 13.09.2021

21 par deltog i årets klubmesterskaber i padel i Frederikshavn Tennisklub, og det yngste par strøg helt til tops i damedouble, mens favoritterne indfriede forventningerne i herredouble.
 

Freja Østergaard og Anne S. Frederiksen, begge 15 år, vandt i damedouble. Det skete efter en spændende finale mod Linda Arentsen og Lise Østergaard, hvor mor og datter stod på hver sin side af nettet.
 

"De gamle" vandt første sæt med 6/4, men i andet sæt uddelte "de unge" et æg. I tredje sæt bragte Linda Arentsen og Lise Østergaard sig foran med 4/2, men de to 15-årige var stærkest, da det gjaldt og vandt de sidste fire partier.
 

- Vi har fået en del piger og damer i gang med at spille i denne sæson, og det var dejligt at se, at flere af dem havde lyst til at deltage i klubmesterskabet, siger formand René Jensen.
 

Karina Vejby og Tina Jensen sluttede på tredjepladsen.
 

Hos herrerne vandt Lars Krogsgaard og Bjarne Svendsen. De var også favoritter sidste år, hvor der for første gang blev afviklet klubmesterskab i padel i Frederikshavn Tennisklub, men her blev Bjarne Svendsen skadet i semifinalen.
 

I år var der dog ingen tvivl om udfaldet. De spillede seks kampe undervejs, og de var aldrig i i nærheden af at tabe et sæt. I finalen vandt de 6/3, 6/2 over Jan Pedersen og Jonas Frederiksen.
 

Peter Christensen/Jan Sørensen og de forsvarende mestre, René Jensen/Lars Christensen, tabte i semifinalerne.
 

Der var flotte gevinster fra virksomheden Racket Group på Saltebakken til alle semifinalister og finalister samt naturligvis store vandrepokaler til vinderne.
 

Efter lørdagens finale var der fest for alle deltagere i klubmesterskabet og præmieoverrækkelse i det nyrenoverede klubhus. Føtex leverede lækker mad og kage.
 

- Det er virkelig en fornøjelse at følge udviklingen i klubben i disse år. Vores to padelbaner har for alvor skabt liv på banerne, og flere ikke-medlemmer dukkede også op til semifinalerne fredag aften og finalerne lørdag eftermiddag, fortæller René Jensen.
 

Både fredag aften og lørdag eftermiddag var der gang i grillen, og til finalerne blev publikum også forkælet med lækker kagemand fra Føtex.